top of page

Woorden die blijven hangen...

Bijgewerkt op: 3 nov. 2022

In de gemeente Valkenswaard vind je op de mooiste plekjes deze gedichtentafeltjes. Er zijn altijd twee gedichtjes: een van Frans Hoppenbrouwers (1940-2013), de oud-stadsdichter en een van een scholier. Zowel de markante plekken waar de tafels staan als de gedichten blijven bij mij altijd na sudderen. Vooral ook de wijsheid van de scholieren in de leeftijd van 12-16 jaar is treffend en indrukwekkend.

Ik kan dus geen tafeltje passeren zonder de gedichten weer te lezen en daardoor nog beter de mooie plek in me op te nemen. Ik gebruik ook gedichtjes in de verslagen van mensen die ik mag coachen en behandelen. Vaak werken die nog beter voor hen dan de rest van het verslag om zo zaken vast te kunnen houden en de afgesproken acties werkelijk door te zetten. In mijn wandelcoaching zorg ik dan ook dat ik minstens een tafeltje op mijn route tref. Het mooie bij deze foto is dat zowel mijn broer en ik diezelfde week vanuit dezelfde plek deze foto hebben gemaakt. Maar toeval bestaat niet…2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page