top of page

Stilstaan om in beweging te blijven…

In de afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met allerlei activiteiten en mensen binnen werk en privé en heb ik daarom tussendoor, op veel momenten, bewust stil gestaan. Samen met een aantal cliënten, die maar door onbegrensd blijven door gaan binnen hun leven en daarbij vaak voorbij gaan aan zichzelf, ben ik ook bezig geweest om hen te leren om beter stil te staan bij hun hoofd, hart en lijf. Mooie gesprekken en ont-moetingen, waarin ik ze ‘nieuwe dingen’ bij zichzelf heb mogen laten zien en voelen. Inzicht dat nodig is om hun dagelijks rush, om alles goed te doen, te stoppen. Een rush, waarbij ze zichzelf vaak ook vergeten, teveel energie verliezen en niet goed of tijdig kunnen herstellen.

Stilstaan is nodig om te kunnen overzien waar je mee bezig bent, waar je naar toe wilt en waar je je energie niet meer aan wilt besteden. Om in beweging te kunnen blijven moet je dus ook rusten en bezinnen.

Gisteren overheerste voor mij de momenten van rust en stilte. Stilte om goed te kunnen horen waar ik het beste aandacht aan kan en mag geven bij mezelf en bij anderen in de komende dagen. Alles wat daarbij voorbij komt is genoeg…27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page