top of page

Bestaan ze...?

Bestaan ze…?

Tijdens mijn wandelingen ben ik al een paar keer een kabouterhuisje in het bos tegengekomen. Steeds op een andere plek en steeds een ander huisje. Zouden ze dan toch echt bestaan? Ik wil het best geloven omdat er soms dingen gebeuren in je leven waarvan je niet weet hoe die tot stand zijn gekomen. Ook gaan veel zaken gewoon door waar je niet direct invloed op hebt of actie op hebt ondernomen. Vaak worden ook in je omgeving zaken ‘vanzelf’ opgelost voordat je er aan bent begonnen. Zijn het kabouters of zijn het ‘de engelen om je heen’. In een gemeenschap, gezin of organisatie gebeuren gelukkig nog steeds veel dingen spontaan en uit betrokkenheid.

Ik had op mijn prikbord lang de spreuk hangen: “Engelen bestaan, ze zitten naast je…” Het is belangrijk om daar oog voor te hebben en te houden en als je zelfs zo’n engel bent af en toe iets na te laten om te laten voelen dat niet alles vanzelf gaat.

In het leven is het niet mogelijk om overal grip of invloed op te hebben. Zelfs als je voldoende eigen regie hebt en in balans bent, zijn er altijd zaken die anders voelen dan verwacht of een ander beloop krijgen dan bedacht.

Vind je dat je te weinig balans of grip hebt, je geen engel mag voelen of weer wil gaan geloven in de kleine wondertjes van het leven?

Mogelijk kan ik je via lichaamsgerichte coaching weer brengen waar je zelf naar toe wilt. Maak een afspraak: www.devolgendecirkel.nl6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page