top of page

Terug naar de bedoeling

Sinds begin 2020 merkte ik na een hele drukke periode in mijn leven dat ik weliswaar een zinvolle betekenis en bijdrage lever aan de organisatie waar ik werk maar dat ik mezelf daarbij steeds meer aan het vergeten was. Ik ben altijd uit gegaan van een holistische visie en positieve gezondheid vanuit eigen verantwoordelijkheid. Ik heb Covey’s principes als inspiratiebron en streef mijn Ikigai na. Dit lukte allemaal minder. Toen ook nog Covid binnen en buiten mijn werk veel van mijn aandacht en energie vergde en ik letterlijk 24/7 aan stond, kwam mijn lijf in opstand.


Gelukkig ben ik aan het werk gebleven en heb ik met hulp weer mijn hoofd, hart en lijf in verbinding kunnen brengen. Ik accepteer dat ik een wake-up call heb gehad en ben aan de slag gegaan met nieuwe dingen die me passie geven naast mijn werk. Althans ik dacht dat het nieuw was…..


In het afgelopen jaar heb ik ontdekt dat ik weer terug wil naar de bedoeling: zijn die ik ben en anderen helpen om hun geluk te vinden.


Ik ben opgevoed in een groot gezin waar eigenwaarde, leren van elkaar, delen en anderen helpen met de paplepel zijn ingegeven. Ik heb altijd goed kunnen observeren en luisteren en speel als jongste vaak een verbindende rol. Mijn loopbaan ben ik begonnen als verpleegkundige. In mijn brede opleiding met diezelfde holistische visie, heb ik in elk werkveld van de zorg gewerkt met mensen die mentaal, sociaal of somatisch in onbalans waren. Daar heb ik veel geleerd aan kennis en vaardigheden op het gebied van zorgen, begeleiden en helen en is ook de basis voor coaching en lichaamswerk gelegd. Daarnaast heb ik inmiddels veel levenswijsheid mogen op doen. In al mijn opleidingen, activiteiten en rollen heb ik dit gedurende mijn leven toegepast, ontwikkeld en verrijkt.


Voor mijn werk als coach beschik ik over vaardigheden en kennis van methodieken, teamcoaching, wandelcoaching, oefeningen, gesprek- en communicatievaardigheden, geduld en rust en een breed palet aan stijlen die daarbij van pas komen. Ik voel me bevoorrecht dat ik hier opnieuw een opleiding voor gestart ben.

Voor lichaamswerk beschik ik over vaardigheden en kennis van ademhaling- en ontspanningsoefeningen, meditatie, bootcamptraining, houding en transfers. Daarnaast beheers ik verschillende massagevormen zoals intuïtief, Zweeds, polariteit, energetisch en Holistic Pulsing

Ook hierbij leer (en geniet) ik elke dag van nieuwe dingen en heb ik plezier om dit alles met elkaar te integreren op basis van wat ik voel aan behoefte bij mijn cliënten.67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page