top of page

Ook reuzen kunnen vallen

Op een van mijn wandeltochten zag ik deze reus van een gevallen boom liggen. Ik dacht meteen: hoge bomen vangen veel wind, wie hoog staat kan diep vallen, wie niet geworteld is valt om...

Bij wandelen gebeurt er iets in je hoofd én in je lijf. Vaak zet een mooie wandeling in de natuur me aan het denken, waarbij ik reflecteer op afgelopen tijd en vooruitblik op de toekomst.

Door dit beeld van de deze boom realiseerde ik weer de kwetsbaarheid die je hebt als manager in een hoge positie maar ook als de gemiddelde mens in deze hectische maatschappij. Werk, omgeving, de sociale context en ook gezinnen zijn afgelopen twee jaar door elkaar geschud en hebben meer vragen opgeleverd dan antwoorden. Mogelijk kan ik je helpen om hier samen goed naar kijken, nieuwe wortels te vinden en te bedenken wat we met de reus gaan doen en de juiste keuzes te maken voor de toekomst. Steeds met je hoofd, hart en lijf.

67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page