top of page

Met hoofd, hart en lijf

Ik ben me in afgelopen jaren weer extra bewust geworden dat ik vanuit een holistische visie ben opgeleid en ben opgevoed: een mens is hoofd, hart, lijf en ziel en is niet los van elkaar te zien. Ook ik was veel in mijn hoofd bezig en vergat de balans tussen denken, voelen, emotie en zingeving. Het herontdekken heeft me veel gebracht. Ik werk met meer plezier, kan beter luisteren, kan weer genieten van stilte en natuur, hoef niet altijd iets te doen en hoef niet altijd overal een mening over te hebben. Je doet er toe, door er gewoon te zijn! Dit mooie evenwicht heeft heeft me de ruimte gegeven om keuzes te kunnen maken voor de toekomst en en bezig te zijn met de mensen en dingen die belangrijk voor me zijn op deze wereld. Ik geniet dan ook met volle teugen van mijn ontmoetingen met nieuwe mensen en nieuwe zaken die op mijn pad komen. Ik haal veel voldoening en passie uit het mooie werk dat ik nu voor mijn cliënten in mijn praktijk kan doen en de waarde die dit voor hen oplevert. Dus: voel je meer dan welkom als ik iets voor je kan betekenen.

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page